Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Czy przeniosl bys sie na nieoficjalne lepiej zorganizowane forum WNC?? |
TAK |
|
46% |
[ 7 ] |
TAK |
|
0% |
[ 0 ] |
NIE |
|
53% |
[ 8 ] |
NIE |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich G�os�w : 15 |
|
Autor |
Wiadomo�� |
FOG

Do��czy�: 10 Kwi 2003 Posty: 58 Sk�d: -=Katowice=WNC=J�zefowska=-
|
Wys�any: 05.07.2003 18:16:36 Temat postu: NIEOFICJALNE FORUM WNC??? |
|
|
No coz jak narazie nasze oficjalne forum WNC jest jakie jest i kazdy to widzi. Czy przeniesli byscie sie na nieoficjalne lepiej zorganizowane forum WNC gdyby powstalo??
Dziekuje z gory za wszystkie glosy Dobrze byloby gdybyscie to tez jakos skomentowali  _________________

Ostatnio zmieniony przez FOG dnia 05.07.2003 18:44:41, w ca�o�ci zmieniany 1 raz |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Dolph

Do��czy�: 28 Mar 2003 Posty: 213 Sk�d: J�zefowska
|
Wys�any: 05.07.2003 18:41:13 Temat postu: |
|
|
Forum jakie jest kazdy widzi, ale po kiego grzyba robic jeszcze wieksze zamieszanie tworzac drugie forum. I tak sie wszyscy tam nie przeniosa i jak bedziesz chcial byc na bierzaco to bedziesz musial zagladac na oba.
Widzialem tego nowego skina, a takze twoja rozpiske dzialow wyglada oki tylko wolalbym to miec w jednym miejscu wszystko, a nie skakac po kilku forach - byc moze nie udzielam sie tutaj piszac duzo, ale czytam wiekszosc tekstow, a nawet bawie sie troche w krypto, stegano choc nie mam na to za bardzo czasu 
Ostatnio zmieniony przez Dolph dnia 05.07.2003 18:48:44, w ca�o�ci zmieniany 1 raz |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
FOG

Do��czy�: 10 Kwi 2003 Posty: 58 Sk�d: -=Katowice=WNC=J�zefowska=-
|
Wys�any: 05.07.2003 18:46:30 Temat postu: |
|
|
Sorki za ten walek z anketa ( ze jest wszystki podwojnie) ale cos mi sie wali z wyswietlaniem postow - a wlasciwie ankiety
Pozdrawiam
PS. Acha dzieki ze ktos oddal jeden glos na TAK - mogl zostawic po sobie jakis komentarz bo wyglada jakbym to sam go oddal ale co tam... wazne ze jest glos na TAK - ja niemam zamiaru brac udzialu w tym glosowaniu bo chcialbym poznac wasza opinie a nie swoja...... _________________
 |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Hitman

Do��czy�: 08 Kwi 2003 Posty: 336 Sk�d: Znienacka :P
|
Wys�any: 05.07.2003 22:13:43 Temat postu: |
|
|
Sam pomysl oraz wstepny projekt nowego forum jest ok i jestem za wprowadzeniem tych zmian ale... nie wydaje mi sie ze trzeba zaraz tworzyc w tym celu nowe forum.
Jakby na to nie patrzec to jest oficjalne forum naszej sieci i powinnismy je rozwijac, a nie tak po prostu zostawic i pozwolic zeby umarlo smiercia naturalna. Poza tym wszyscy nowi userzy beda w pierwszej kolejnosci trafiac wlasnie na nie, a gdy zobacza ze nic sie tu nie dzieje to pewnie sobie tez odpuszcza.
Tak wiec ja glosuje na NIE i zostaje na starych smieciach... _________________
 |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
|