FAQ     Szukaj     U�ytkownicy     Grupy    Rejestracja   Profil     Zaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo�ci     Zaloguj  

NIEOFICJALNE FORUM WNC???

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Propozycje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat  

Czy przeniosl bys sie na nieoficjalne lepiej zorganizowane forum WNC??
TAK
46%
 46%  [ 7 ]
TAK
0%
 0%  [ 0 ]
NIE
53%
 53%  [ 8 ]
NIE
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich G�os�w : 15

Autor Wiadomo��
FOG

Do��czy�: 10 Kwi 2003
Sk�d: -=Katowice=WNC=J�zefowska=-

PostWys�any: 05.07.2003 18:16:36    Temat postu: NIEOFICJALNE FORUM WNC??? Odpowiedz z cytatem

No coz jak narazie nasze oficjalne forum WNC jest jakie jest i kazdy to widzi. Czy przeniesli byscie sie na nieoficjalne lepiej zorganizowane forum WNC gdyby powstalo??
Dziekuje z gory za wszystkie glosy Smile Dobrze byloby gdybyscie to tez jakos skomentowali Smile

Ostatnio zmieniony przez FOG dnia 05.07.2003 18:44:41, w ca�o�ci zmieniany 1 raz
Powr�t do g�ry
Zobacz profil autora Wy�lij prywatn� wiadomo��https://
Dolph

Do��czy�: 28 Mar 2003
Sk�d: J�zefowska

PostWys�any: 05.07.2003 18:41:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Forum jakie jest kazdy widzi, ale po kiego grzyba robic jeszcze wieksze zamieszanie tworzac drugie forum. I tak sie wszyscy tam nie przeniosa i jak bedziesz chcial byc na bierzaco to bedziesz musial zagladac na oba.

Widzialem tego nowego skina, a takze twoja rozpiske dzialow wyglada oki tylko wolalbym to miec w jednym miejscu wszystko, a nie skakac po kilku forach - byc moze nie udzielam sie tutaj piszac duzo, ale czytam wiekszosc tekstow, a nawet bawie sie troche w krypto, stegano choc nie mam na to za bardzo czasu Smile

Ostatnio zmieniony przez Dolph dnia 05.07.2003 18:48:44, w ca�o�ci zmieniany 1 raz
Powr�t do g�ry
Zobacz profil autora Wy�lij prywatn� wiadomo�� Numer GG
FOG

Do��czy�: 10 Kwi 2003
Sk�d: -=Katowice=WNC=J�zefowska=-

PostWys�any: 05.07.2003 18:46:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sorki za ten walek z anketa ( ze jest wszystki podwojnie) ale cos mi sie wali z wyswietlaniem postow - a wlasciwie ankiety Evil or Very Mad
Pozdrawiam

PS. Acha dzieki ze ktos oddal jeden glos na TAK - mogl zostawic po sobie jakis komentarz bo wyglada jakbym to sam go oddal Very Happy ale co tam... wazne ze jest glos na TAK Smile - ja niemam zamiaru brac udzialu w tym glosowaniu bo chcialbym poznac wasza opinie a nie swoja......

Do��czy�: 08 Kwi 2003
Sk�d: Znienacka :P

PostWys�any: 05.07.2003 22:13:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sam pomysl oraz wstepny projekt nowego forum jest ok i jestem za wprowadzeniem tych zmian ale... nie wydaje mi sie ze trzeba zaraz tworzyc w tym celu nowe forum.
Jakby na to nie patrzec to jest oficjalne forum naszej sieci i powinnismy je rozwijac, a nie tak po prostu zostawic i pozwolic zeby umarlo smiercia naturalna. Poza tym wszyscy nowi userzy beda w pierwszej kolejnosci trafiac wlasnie na nie, a gdy zobacza ze nic sie tu nie dzieje to pewnie sobie tez odpuszcza.

Tak wiec ja glosuje na NIE i zostaje na starych smieciach...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Propozycje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach