Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
Lysy

Do��czy�: 17 Mar 2004 Posty: 180 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 19.06.2005 18:16:55 Temat postu: Mailing |
|
|
Znalaz�em co� takiego ...ale to mo�e nie jest za bardzo istotne, �e ma�o spostrzegawczy jestem
Natomiast do rzeczy ... zainteresowa� mnie punkt 5a zwi�zany z us�ugami...
Kod: | 5. Kampania informacyjna prowadzona w�r�d naszych U�ytkownik�w:
a. przes�anie materia��w reklamowych na e-maile u�ytkownik�w sieci - 20-50 groszy od wys�ania e-maila (w zale�no�ci od ilo�ci przesy�anych danych lub rozmiaru reklamy) |
Co� mi si�, zdaje �e grozi nam mailing jak si�, znajd� ch�tni inwestorzy.
No co� prawa rynku. ![Sad]() |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Dolph

Do��czy�: 28 Mar 2003 Posty: 213 Sk�d: J�zefowska
|
Wys�any: 20.06.2005 15:11:40 Temat postu: |
|
|
Wybaczcie Panowie ComNet'owcy, ale nie zgadzam sie na cos takiego! Jak dla mnie to adres email w @welnowiec.net jest adresem komercyjnym --> w koncu place za niego w abonamencie, bo czesc z niego idzie na utrzymanie serwera. Co za tym idzie nie powinno byc niczego takiego jak wysylanie platnych emaili na skrzynki uzytkownikow.
I bylbym wdzieczny za nie pisanie tekstow w stylu jak sie nie podoba to sie odlacz, bo sa niepowazne. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
klancyk3

Do��czy�: 20 Mar 2004 Posty: 541 Sk�d: teroz to z tauzena
|
Wys�any: 20.06.2005 15:53:33 Temat postu: |
|
|
no i wog�le by sie przyda� jakis filtr antyspamowy bo na @welnowiec.net juz dostaje kupe spamu... (najprawdowpodobnie dla tego ze na swojej stronce umie�ci�em adres mailowy..) _________________ co za rokendrolowy poranek  |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
MaNIaQ

Do��czy�: 14 Mar 2003 Posty: 749 Sk�d: MiQsI�SkIeGo
|
Wys�any: 22.06.2005 10:19:48 Temat postu: |
|
|
Dolph napisa�: | Wybaczcie Panowie ComNet'owcy, ale nie zgadzam sie na cos takiego! Jak dla mnie to adres email w @welnowiec.net jest adresem komercyjnym --> w koncu place za niego w abonamencie, bo czesc z niego idzie na utrzymanie serwera. Co za tym idzie nie powinno byc niczego takiego jak wysylanie platnych emaili na skrzynki uzytkownikow.
I bylbym wdzieczny za nie pisanie tekstow w stylu jak sie nie podoba to sie odlacz, bo sa niepowazne. |
w pelni popieram wystarczy mi ze na inne skrzynki dostaje mn�stwo spamu _________________
"Gdy b�d� szed� dolin� cienia �mierci,nie ul�kn� si� przed z�em,bo jestem najtwardszym skur..... w dolinie" |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
nofasT

Do��czy�: 18 Mar 2003 Posty: 121
|
Wys�any: 23.06.2005 14:04:37 Temat postu: |
|
|
Zar�wno konto WWW obecnie o pojemno�ci 50MB jak i skrzynka pocztowa o pojemnosci obecnie 50MB w domenie welnowiec.net s� kontami niekomercyjnymi, prowadzonymi przez "ComNet" dla chetnych U�ytkownik�w sieci, kt�rzy wype�ni� odpowiedni formularz.
Istnieje mo�liwo�� za�o�enia konta komercyjnego WWW o du�o wi�kszej pojemno�ci oraz z dost�pem przez ftp i terminal ssh. Podobnie ma sie rzecz w przypadku skrzynek pocztowych. Do cennika odsy�am na stron� https://firma.welnowiec.net |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
|