Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
Prauze

Do��czy�: 13 Pa� 2004 Posty: 126 Sk�d: Jabolowa street
|
|
Powr�t do g�ry |
|
|
DAD

Do��czy�: 05 Sty 2004 Posty: 311 Sk�d: WNC - J�zefowska
|
Wys�any: 24.12.2004 22:18:28 Temat postu: Re: mieszka�cy D�bu i okolic zapraszamy! |
|
|
"Przepraszamy, ale to forum jest obecnie niedost�pne. Zapraszamy p�niej "
Taaa, ciekawe, ciekawe... |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Kajzera

Do��czy�: 12 Lut 2004 Posty: 228 Sk�d: Katowice/D�b City
|
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Prauze

|
Wys�any: 24.12.2004 23:11:08 Temat postu: |
|
|
w zwiazku ze zmiana serwera i adresu przez kilka chwil forum bylo niedostepne. Juz dziala pod nowym adresem https://forum.katowice.pl/ |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
HooveR

Do��czy�: 14 Mar 2003 Posty: 207 Sk�d: Katowice - WNC
|
Wys�any: 26.12.2004 00:19:01 Temat postu: |
|
|
To ja zapraszam tutaj https://www.forum.bajo.pl/viewforum.php?f=27. Forum ma nazwe Polskie Wie�owce, ale �l�sk w 100%, a Katowice 2 90% tam dominuj�.... _________________ | www.eire.prv.pl | www.forum.bajo.pl -> nied�ugo zmiana lokalizacji |
Mucha Lucha!!!! Caliente!!!!! |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Prauze

|
Wys�any: 26.12.2004 10:19:18 Temat postu: |
|
|
hmm a nie lepiej pomoc rozkrecic typowo katowickie forum?? |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Lysy

Do��czy�: 17 Mar 2004 Posty: 180 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 26.12.2004 23:13:24 Temat postu: |
|
|
a www.forum.welnowiec.net wam nie odpowiada... ???
bo mnie generalnie wali co si� dzieje na jakich� innych forach w katowicach ...
dla mnie istotne jest to forum na kt�rym jak pokrzycze to wiem �e mam szansa jakiego� odzewu dla mnie istotnego. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
HooveR

|
Wys�any: 27.12.2004 17:36:28 Temat postu: |
|
|
Prauze napisa�: | hmm a nie lepiej pomoc rozkrecic typowo katowickie forum?? |
Po co rozkr�ca� jak jest ju� jedno rozrk�cone...
Lysy napisa�: | a www.forum.welnowiec.net wam nie odpowiada... ???
bo mnie generalnie wali co si� dzieje na jakich� innych forach w katowicach ...
dla mnie istotne jest to forum na kt�rym jak pokrzycze to wiem �e mam szansa jakiego� odzewu dla mnie istotnego. |
Wiesz mo�e �e jeszcze jest co� takiego jak forum tematyczne?! Z reszt� Ciebie to wali i ot twoje zdanie... Zobacz oba fora i potem pogadamy.... _________________ | www.eire.prv.pl | www.forum.bajo.pl -> nied�ugo zmiana lokalizacji |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Lysy

|
Wys�any: 27.12.2004 20:25:00 Temat postu: |
|
|
HooveR napisa�: |
Wiesz mo�e �e jeszcze jest co� takiego jak forum tematyczne?! Z reszt� Ciebie to wali i ot twoje zdanie... Zobacz oba fora i potem pogadamy.... |
O czym mam z Tob� gada� ... o forach o tematyce katowickiej ?? Nie mam czasu na przegl�danie tego forum �eby pogada� z Tob� nie wiadomo o czym...
Co maj� fora tematyczne do tematu przewodniego tego posta??
Poza tym chyba �le zinterpretowa�e� moj� wypowied� ...
tu zada�em pytanie do kt�rego zreszt� nikt si� nie ustosunkowa� podaj�c jaki� konkretny argument za powstaniem nowego forum.
Cytat: | bo mnie generalnie wali co si� dzieje na jakich� innych forach w katowicach ... | a tu wyrazi�em swoj� opini� z kt�r� nie musisz si� zgadza�.
Cytat: | dla mnie istotne jest to forum na kt�rym jak pokrzycze to wiem �e mam szansa jakiego� odzewu dla mnie istotnego. | a tu popar�em argumentem moj� opini� dlaczego inne forum wtym przedziale tematycznym mi nie potrzebne ...
No i chyba tyle mia�em do przekazania ... pozdrawiam. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
HooveR

|
Wys�any: 27.12.2004 23:53:26 Temat postu: |
|
|
Cytat: | O czym mam z Tob� gada� ... o forach o tematyce katowickiej ?? Nie mam czasu na przegl�danie tego forum �eby pogada� z Tob� nie wiadomo o czym... |
To po co komentujesz jak Cie to nie interesuje? Posty nabijasz? Poprzedni kolega te� napisa� to w intencji �e kogo� to zainteresuje...
Co mi tu nie pasuje na tym forum? Nie da�oby si� tutaj o takich tematach jak tam porozmawia�. Poza tym po co? S� od tego inne miejsca...
Cytat: | tu zada�em pytanie do kt�rego zreszt� nikt si� nie ustosunkowa� podaj�c jaki� konkretny argument za powstaniem nowego forum.
|
Kto w og�le pisa� o powstawaniu nowego forum?! Chyba tylko Ty.
Cytat: | Cytat: | dla mnie istotne jest to forum na kt�rym jak pokrzycze to wiem �e mam szansa jakiego� odzewu dla mnie istotnego. | a tu popar�em argumentem moj� opini� dlaczego inne forum wtym przedziale tematycznym mi nie potrzebne ...
No i chyba tyle mia�em do przekazania ... pozdrawiam. |
Ot i odzew na kt�ry czeka�e� i sobiego wykrzycza�e�. Post nabity i po sprawie. EOT.
Pozdrawiam... _________________ | www.eire.prv.pl | www.forum.bajo.pl -> nied�ugo zmiana lokalizacji |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Lysy

|
Wys�any: 28.12.2004 13:41:03 Temat postu: |
|
|
Mam wra�enie, �e jestes czytaj�cy inaczej... a prawie si� posra�em ze �miechu jak piszesz ci�gle o nabijaniu post�w... tylko na tyle Ci� sta�?? Chyba nie jeste� a� takim lamerem, �e nie wiesz jak wygl�da nabijanie post�w wi�c daruj sobie takie infantylne wstawki.
Temat przewodni tego postu - mieszka�cy D�bu i okolic zapraszamy!
Kolega Prauze wystawia forum ... kt�re defakto nie dzia�a ...
HooveR napisa�: | Kto w og�le pisa� o powstawaniu nowego forum?! Chyba tylko Ty. |
Czy to nie jest mowa o nowym forum od pocz�tku tego tematu?? Sam se skomentuj
HooveR napisa�: | To po co komentujesz jak Cie to nie interesuje? |
Zainteresowa�o mnie to czemu ma s�u�y� powstanie nowego forum ... oczywi�cie ty nie widzia�e� tu, �e kto� pisze o nowym forum ...ale o tym by�o wy�ej. Wi�c chcia�em uzyska� odpowied� i moje pytanie
dotyczy�o tego konkretnego przypadku jaki i waszych reklamowanych.
Wystarczy�o, �e kto� by napisa� nie bo nie ma tu nic o wp�ywie ksi�yca na rozrost d�b�w w D�bie �e nia ma tu nic o sk�adzie chemicznym Rawy itp. ... i to jest argument i by�by koniec dyskusji z mojej strony bo mnie to przekonuje... ale nie widz� przeszk�d �eby poruszy� ten temat r�wnie� na forum www.welnowiec.net i nie trzeba zak�ada� z tego powodu nowego forum albo logowa� si� do kilku innych.
HooveR napisa�: | Nie da�oby si� tutaj o takich tematach jak tam porozmawia�. Poza tym po co? S� od tego inne miejsca... |
O jakich ty to tematach chcesz pisa� �e tu nie mo�esz ?? (�aden argument)
Trza by�o napisa� ...
-tam jest wi�cej user�w...
-wiele w�tk�w ju� rozwini�tych (dyskusja trwa)
-bardziej popularne itp.
to s� argumenty, a nie pisanie bzdur o nabijaniu post�w.
Wi�c skoro s� inne miejsca to ja si� pytam ponownie po co nowe forum i dlaczego substytutem dla innych nie mog�oby by� www.welnowiec.net (chodzi o w�tek katowicki)?
HooveR napisa�: | Ot i odzew na kt�ry czeka�e� i sobiego wykrzycza�e�. | W j�zyku polskim istnieje co� takiego jak przeno�nia ... pisz�c �e mog� sobie co� wykrzycze� mia�em na my�li �e jak co� potrzebuj� to jak porusz� temat to dostan� konkrety w tej sprawie. I na WNC tak si� dzieje. Chyba nie s�dzisz �e mam megafon i rycze po we�nowcu �eby mnie wszyscy s�yszeli i w ten spos�b za�atwiam sprawy. Ile ty masz lat, �e takich tekst�w nie rozumiesz? Jak masz tak wiele czasu na przegl�danie r�nych for to zadaj sobie trud i znajd� te posty w moich zaledwie 85... w kt�rych tak krzycz�, �ebym wiedzia� na przysz�o��.
To tyle pozdrawiam ... i ju� mi si� nie chce polemizowa� bo nie mam na to czasu. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
HooveR

|
Wys�any: 28.12.2004 15:04:53 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Zainteresowa�o mnie to czemu ma s�u�y� powstanie nowego forum ... oczywi�cie ty nie widzia�e� tu, �e kto� pisze o nowym forum ...ale o tym by�o wy�ej. Wi�c chcia�em uzyska� odpowied� i moje pytanie
|
Ot� na kt�rym� linku by�o to forum. Wi�c je wtedy otwar�em i wcale na takie nowe nie wygl�da�o. Dlatego moja reakcja.
Dlaczego welnowiec.net nie m�g�by by� alternatyw�? Dalszy ci�g odpowiedzi: Znajd� mi tutaj kilka os�b zainteresowanych t� tematyk�. Je�eli znajd� si� max 5 os�b, to b�dzie du�y sukces. Teraz mi powiedz jak widzia�by� rozmowe na tym forum? Chce po prostu powiedzie� �e �atwiej jest zaprosi� ludzi na forum ju� istniej�ce, gdzie jest ca�a gama pogl�d�w, tekst�w itp ju� napisana. �atwiej jest z nimi tam rozmawia�, korzystaj�c przy okazji z tego co ju� tam jest.
Moim kontrargumentem nie by�a mowa o nabijaniu post�w. To by�o tylko po to napisane �eby zwr�ci� ci uwag� �e twoja wypowied� niewiele wnios�a w pocz�tkowej fazie dyskusji.
Doskonale zrozumia�em twoj� przeno�nie za pierwszym razem, ale do poprzedniej twojej wypowiedzi odnosi�em wra�enie �e ci�gle krzyczysz! _________________www.eire.prv.plwww.forum.bajo.pl -> nied�ugo zmiana lokalizacji |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Lysy

|
Wys�any: 28.12.2004 22:18:07 Temat postu: |
|
|
I to s� w�a�nie jakie� argumenty kt�rych mi brakowa�o zaraz po moim po�cie sprawa by si� sko�czy�a i nie mia�bym nic wi�cej do powiedzenia. A tu musia�em si� tak gimnastykowa�
Pozdrawiam |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
HooveR

|
Wys�any: 29.12.2004 10:15:32 Temat postu: |
|
|
Tak wi�c sprawa wyja�niona  _________________ | www.eire.prv.pl | www.forum.bajo.pl -> nied�ugo zmiana lokalizacji |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
YaroSK

Do��czy�: 10 Maj 2005 Posty: 101 Sk�d: Katowice
|
Wys�any: 19.07.2005 09:24:15 Temat postu: |
|
|
na tym forum D�bu ciekawe ilu z D�bu siedzi? ![Laughing]() |