Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
Agressor

Do��czy�: 03 Kwi 2003 Posty: 43 Sk�d: Bytom-Miechowice
|
Wys�any: 14.03.2004 22:03:01 Temat postu: KONKURS GRAFICZNY |
|
|
W zwi�zku z planowanym otwarciem BIURA OBS�UGI KLIENTA (pocz�tek kwietnia) mieszcz�cego sie na Gnie�nie�skiej 12 (1pi�tro). Powsta�o zapotrzebowanie na tapet�, kt�ra ozdobi pulpit komputera firmowego. Zapraszam zatem osoby zainteresowane wzi�ciem udzia�u w tym�e przedsi�wzi�ciu o nadsy�anie prac na adress [email protected]. Na prace b�dziemy czeka� do ko�ca kwietnia 2004. Nast�pnie prace zostan� wystawione na forum gdzie ka�dy imiennie bedzie m�g� zag�osowa� na jedn� z prac. Zwyci�zca KONKURSU GRAFICZNEGO poza presti�em wynikaj�cym z tego, �e jego praca b�dzie u�wietnia�a pulpit w siedzibie ComNetu mo�e liczy� na zwolnienie z abonamentu*.
Tematyka prac ma by� �ci�le zwi�zana z firm� ComNet i jej dzia�alno�ci� (dostarczanie internetu itp). Dla os�b zainteresowanych wykorzystaniem LOGO firmowego do swojej pracy dostarczam Link sk�d mo�na je pobra�:
https://www.welnowiec.net/~bedzu/
Praca powinna by� zapisana w formacie jpg o rozdzelczo�ci 1024x768 lub 800x600. Co do wielko�ci pliku nie ma limit�w lecz jest pro�ba o zachwoanie w�a�ciwych proporcji jako�ci do rozmiaru. Jedna osoba mo�e wys�a� do 3 prac, z kt�rych zostanie jedna umieszczona na forum pod ocene u�ytkownik�w.
Firma zastrzega sobie prawo do ewentualnego wykorzystania prac w materia�ach reklamowych s�u��cych promowaniu marki naszej firmy, oraz do zmiany regulaminu konkursu w czasie jego trwania po uprzednim poinformowaniu os�b zainteresowanych o zaistnia�ych poprawkach. Do tego celu b�dzie s�u�y� �w temat na forum.
Wszelkie pytania odno�nie konkursu prosze nadsy�a� na adres [email protected] na gg 2135507 lub poprzez posty w tym temacie.
Pozdrawiam i �ycze owocnej pracy
Agressor
* Zwolnienie z podstawy abonamentu na okres 1-3 miesi�cy uzale�nione ilo�ci� os�b bior�cych udzia� w konkursie. _________________ Je�li wr�g jest w zasi�gu twoich dzia� znaczy to tylko tyle, �e ty jeste� w jego zasi�gu. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Looney

Do��czy�: 10 Kwi 2003 Posty: 205 Sk�d: 3D Now!
|
Wys�any: 28.03.2004 22:28:31 Temat postu: |
|
|
mam pytanie natury autorskiej:)...czy na pracy mo�e znalez� sie podpis autora w postaci malego logo gdzies w rogu b�dz ksywki? aha i jak rzuci� podpisem kto to zrobi�?? w nazwie pliku czy jako� inaczej??? bo nie wiem czy wy to tak bardzo profesjonalnie bierzecie pod uwage i jest konkurs anonimowy �e tak powiem w g�osowaniu �e g�osuj�cy nie wiedz� czyja to praca czy jakos tak lajtowo z podaniem ksywki........
sorki �e tak marudze ale mam zboczenie zawodowe na punkcie konkurs�w:)) |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
MaNIaQ

Do��czy�: 14 Mar 2003 Posty: 749 Sk�d: MiQsI�SkIeGo
|
Wys�any: 28.03.2004 23:59:14 Temat postu: |
|
|
Looney napisa�: |
sorki �e tak marudze ale mam zboczenie zawodowe na punkcie konkurs�w:)) |
z tego co wiem ty masz same zboczenie z nutella to co nie zboczenie  _________________
"Gdy b�d� szed� dolin� cienia �mierci,nie ul�kn� si� przed z�em,bo jestem najtwardszym skur..... w dolinie" |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Agressor

|
Wys�any: 29.03.2004 06:20:15 Temat postu: |
|
|
Wersja finalna - ta kt�ra znajdzie sie na pulpicie mo�e jak najbardziej zawiera� takie logo. Natomiast wersja kt�ra ma zosta� poddana g�osowaniu lepiej by by�a anonimowa przynajmniej dla os�b g�osuj�cych. Aczkolwiek jak wida� po zainteresowaniu za bardzo nie ma z czehttps://era� . _________________ Je�li wr�g jest w zasi�gu twoich dzia� znaczy to tylko tyle, �e ty jeste� w jego zasi�gu. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Lysy

Do��czy�: 17 Mar 2004 Posty: 180 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 29.03.2004 13:27:11 Temat postu: |
|
|
My�l�, �e wszyscy ci�ko pracuj� dlatego tu taka cisza... ale burza pewnie nadchodzi
... przecie� jest o co walczy� ... 
Ostatnio zmieniony przez Lysy dnia 29.03.2004 23:02:13, w ca�o�ci zmieniany 1 raz |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Looney

Do��czy�: 10 Kwi 2003 Posty: 205 Sk�d: 3D Now!
|
Wys�any: 29.03.2004 20:12:35 Temat postu: |
|
|
no moje juz posz�o........ |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Agressor

|
Wys�any: 06.05.2004 19:33:29 Temat postu: |
|
|
Osoby zainteresowane efektami pracy naszych u�ytkownik�w oraz posiadaj�ce ch�� wyboru najlepszej zapraszam na https://www.welnowiec.net/forum/viewtopic.php?t=496 _________________ Je�li wr�g jest w zasi�gu twoich dzia� znaczy to tylko tyle, �e ty jeste� w jego zasi�gu. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
|