FAQ     Szukaj     U�ytkownicy     Grupy    Rejestracja   Profil     Zaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo�ci     Zaloguj  

Czy jeste� za

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Og�lne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat  
Autor Wiadomo��
Machur

Do��czy�: 22 Lip 2004
Sk�d: Katowice - We�nowiec

PostWys�any: 24.03.2005 16:17:01    Temat postu: Czy jeste� za Odpowiedz z cytatem

tym �eby w samochodach egzaminacyjnych na prawo jazdy by�y kamery ?
Powr�t do g�ry
Zobacz profil autora Wy�lij prywatn� wiadomo��
maxen

Do��czy�: 22 Mar 2003
Sk�d: WNC

PostWys�any: 24.03.2005 16:40:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ankiete zapodaj, bo tak jest bezsera
Powr�t do g�ry
Prauze

Do��czy�: 13 Pa� 2004
Sk�d: Jabolowa street

PostWys�any: 24.03.2005 16:49:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mogliby nagrywac obraz i puszczac w tv regionalnej Smile a tak na powaznie to chyba juz tak jest ze nagrywaja obraz i dzwiek a jak osoba egzaminowana sobie zazyczy to moga nienagrywac dzwieku... na szczescie ja to juz mam za soba
Powr�t do g�ry
klancyk3

Do��czy�: 20 Mar 2004
Sk�d: teroz to z tauzena

PostWys�any: 24.03.2005 21:32:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

puszczac to w telewizji i gnoi� na zywo Twisted Evil
a egzaminowac powinni kaprale z szwskich rodzin
Kukie�ka Tomasz

Do��czy�: 20 Pa� 2004
Sk�d: Katowice

PostWys�any: 24.03.2005 23:57:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jasne, �e powinny by�, ale tak aby egzaminatorzy o tym nie wiedzieli. Nast�pnie puszcza� to w TV jak �ap�wki bior� Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powr�t do g�ry
Dorotka

Do��czy�: 17 Mar 2004
Sk�d: Bytom

PostWys�any: 31.03.2005 10:48:21    Temat postu: Jestem za a nawet... Odpowiedz z cytatem

G�os "za" kamerami w samochodach egzaminacyjnych:
1. Nie b�dzie rzucania w zdaj�cego mi�sem, tylko kulturalne powiedzenie: "Skoro nie wie Pan gdzie jest hamulec, obla� Pan".
2. Nie b�dzie proipozycji ze strony egzaminatora, a te s� r�ne: od kasy po us�ugi, bynajmniej nie polegaj�ce na masa�u oka.
3. Nie b�dzie propozycji ze strony zdaj�cego, kt�ry nie potrafi odr�ni� stacyjki od hamulca r�cznego, a do tego jest daltonist�.
[chocia� "Polak potrafi..." i kamery pewnie psu�y by si� cz�sto lub za�atwianie interes�w odbywa�o by si� poza autkiem i zasi�giem sprz�tu]

G�os "przeciw":
1. Kilka os�b, kt�re naprawd� je�dzi� potrafi�, ale maj� trem� i pecha na egzaminach, a zda�y na "pi�kne oczy" lub za "co �aska" nie mia�oby teraz prawka. Ale mo�e nalezy zmieni� spos�b egzaminowania, a nie rezygnowa� z pomys�u kamerowania.
Ps. �eby nie by�o: nie mam prawa jazdy, 2 razy oblany plan, zero pr�b dania �ap�wki, bo nie chc� nara�a� niewinnych przechodni�w. A poza tym nie mam auta:)
Wy�wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Og�lne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach