Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
klancyk3

Do��czy�: 20 Mar 2004 Posty: 541 Sk�d: teroz to z tauzena
|
Wys�any: 03.09.2004 11:00:17 Temat postu: zewn IP + emule |
|
|
sporo os�b w sieci ma wewn�trzne IP i uzywa emula.
Je�eli 2 osoby �ci�gaj� ten sam plik nie mog� sobie w tym pomagac poniewa� niemog� nawi�zac po�aczenia z powodu LowID
najlepsze wyjscie: wszyscy dostan� zewn ip
troch� gorsze: wymysli sie jakis spos�b po�aczenia miedzy ludzmi z tej samej sieci (mysla�em o po�aczaniu si� przez serwery kt�re mylnie nadaj� highID)
ostatnie wyjscie: mozna si� informowac wzajemnie o plikach aktalnie �ciaganych tak �eby unikn�c �ci�gania tego samego przez 2 r�zne osoby - proponuje umieszczac list� w pliku "linki emule.htm" i udost�pniac go na dc. Jak otrzyma� taki plik? Nalezy zaznaczy� w oknie osio�ka wszyskie swoje �ci�gane pliki, prawy przycisk myszy "Copy eD2K Links to Clipboard(HTML)" i wkleic to do pliku tekstowego, po czym jego rozszerzenie zmieni� na htm (�eby �atwiej by�o przegladac )
jak juz wiemy kto co ssie to si� mozna dogadac kto co i jak... a potem na dc sie powymieniac... _________________ co za rokendrolowy poranek  |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Alucard

Do��czy�: 16 Cze 2003 Posty: 147 Sk�d: Jabolowa
|
Wys�any: 03.09.2004 12:30:20 Temat postu: |
|
|
Ale filozofujesz jak chcesz mie� zewnetrzne ip to zam�w sobie jako us�uge w comnecie i po robocie. Ja mam i mam high ID tylko �e jest z tym ma�a niespodzianka zwi�zana na zewnetrznym IP jest inne pasmo przyznane i aktulanie idzie wyci�gn�� z emula osza�amiaj�ce 10 kilo i tylko w nocy. _________________
 |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
klancyk3

Do��czy�: 20 Mar 2004 Posty: 541 Sk�d: teroz to z tauzena
|
Wys�any: 03.09.2004 13:56:49 Temat postu: |
|
|
Problem polega na tym �eby wi�cej �ciagac ale kasy z portfela nie wyci�ga�
a to co m�wisz z tym emulem na zewnetrznym to mnie nie zach�ca do zamawiania tej us�ugi... _________________ co za rokendrolowy poranek  |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
|