FAQ     Szukaj     U�ytkownicy     Grupy    Rejestracja   Profil     Zaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo�ci     Zaloguj  

zewn IP + emule

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Propozycje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat  
Autor Wiadomo��
klancyk3

Do��czy�: 20 Mar 2004
Sk�d: teroz to z tauzena

PostWys�any: 03.09.2004 11:00:17    Temat postu: zewn IP + emule Odpowiedz z cytatem

sporo os�b w sieci ma wewn�trzne IP i uzywa emula.
Je�eli 2 osoby �ci�gaj� ten sam plik nie mog� sobie w tym pomagac poniewa� niemog� nawi�zac po�aczenia z powodu LowID
najlepsze wyjscie: wszyscy dostan� zewn ip Smile
troch� gorsze: wymysli sie jakis spos�b po�aczenia miedzy ludzmi z tej samej sieci (mysla�em o po�aczaniu si� przez serwery kt�re mylnie nadaj� highID)
ostatnie wyjscie: mozna si� informowac wzajemnie o plikach aktalnie �ciaganych tak �eby unikn�c �ci�gania tego samego przez 2 r�zne osoby - proponuje umieszczac list� w pliku "linki emule.htm" i udost�pniac go na dc. Jak otrzyma� taki plik? Nalezy zaznaczy� w oknie osio�ka wszyskie swoje �ci�gane pliki, prawy przycisk myszy "Copy eD2K Links to Clipboard(HTML)" i wkleic to do pliku tekstowego, po czym jego rozszerzenie zmieni� na htm (�eby �atwiej by�o przegladac Smile )
jak juz wiemy kto co ssie to si� mozna dogadac kto co i jak... a potem na dc sie powymieniac...
Alucard

Do��czy�: 16 Cze 2003
Sk�d: Jabolowa

PostWys�any: 03.09.2004 12:30:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale filozofujesz jak chcesz mie� zewnetrzne ip to zam�w sobie jako us�uge w comnecie i po robocie. Ja mam i mam high ID tylko �e jest z tym ma�a niespodzianka zwi�zana na zewnetrznym IP jest inne pasmo przyznane i aktulanie idzie wyci�gn�� z emula osza�amiaj�ce 10 kilo i tylko w nocy.

Do��czy�: 20 Mar 2004
Sk�d: teroz to z tauzena

PostWys�any: 03.09.2004 13:56:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Problem polega na tym �eby wi�cej �ciagac ale kasy z portfela nie wyci�ga� Smile

a to co m�wisz z tym emulem na zewnetrznym to mnie nie zach�ca do zamawiania tej us�ugi...
Wy�wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Propozycje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach