Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
Dorotka

Do��czy�: 17 Mar 2004 Posty: 42 Sk�d: Bytom
|
Wys�any: 11.04.2005 11:35:41 Temat postu: Przypominam o moim konkursie! |
|
|
Powiedzcie prosz� swojemu m�odszemu rodze�stwu o tym, �e czekam na prace (robione w Paincie lub ArtRage...) o tematyce wiosennej. Nale�y je nadsy�a� na m�j mail: [email protected]. Nagrod� b�dzie umieszczenie ich na naszej stronie.
Oto mini regulamin:
* Inspiracj� dla obrazka ma by� WIOSNA. Mo�ecie pu�ci� wodze fantazji i potraktowa� ten temat ca�kowicie dowolnie.Oto kilka propozycji dla u�atwienia:
*Jak wygl�da Pani Wiosna? *Wiosna za moim oknem. *Kolory wiosny. *Wiosna i zwierz�ta.
*Wiosenna ulewa. *Wiosenny spacer z Mam� i Tat�.
* Prace w dowolnym rozmiarze (pami�tajcie, �e najszybciej poczt� elektroniczn� wysy�a si� obrazki �redniej wielko�ci - ok. 500 na 500 pixeli, zapisane w formacie GIF, JPG) prosimy nadsy�a� do 30 kwietnia na adres e-mail: [email protected].
* Nale�y nada� pracy kr�tki tytu�, poda� sw�j wiek i imi�, nazwisko. Mo�na do��czy� opis: co przedstawia obrazek, co Was zainspirowa�o do narysowania go...
* Ka�de dziecko mo�e wys�a� 2 prace.
Serdecznie zapraszam!!!!!!!!!!!!1 _________________ Romantyczna z�o�nica czytaj�ca do poduszki o seryjnych mordercach - jak mo�na mnie nie kocha�? |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Prauze

Do��czy�: 13 Pa� 2004 Posty: 126 Sk�d: Jabolowa street
|
Wys�any: 11.04.2005 17:14:59 Temat postu: |
|
|
hmm - a ile mozna miec najwiecej lat zeby wyslac taki obrazek?? ja mam 19 i czuje sie ciagle dzieckiem  _________________ www.forum.katowice.pl
----------------------------------
"wezmy np. wyraz 'kosciol' ... poprzestawiamy kilka liter, kilka dodamy, kilka wyrzucimy i wyjdzie nam 'szatan'" |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Dorotka

Do��czy�: 17 Mar 2004 Posty: 42 Sk�d: Bytom
|
Wys�any: 12.04.2005 11:40:01 Temat postu: Witam! |
|
|
Hmm my�l�, �e b�d� brane pod uwage prace dzieci do lat 13-14 ale je�li kto� starszy przy�le co� �adnego i na temat to na pewno znajdzie si� dla niego miejsce w Galerii. Prosz� o przysy�anie obrazk�w : [email protected]! _________________ Romantyczna z�o�nica czytaj�ca do poduszki o seryjnych mordercach - jak mo�na mnie nie kocha�? |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
|