FAQ     Szukaj     U�ytkownicy     Grupy    Rejestracja   Profil     Zaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo�ci     Zaloguj  

PROGRAMY POCZTOWE @

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Og�lne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat  
Autor Wiadomo��
brejn

Do��czy�: 16 Cze 2004
Sk�d: WNC

PostWys�any: 13.04.2005 17:24:39    Temat postu: PROGRAMY POCZTOWE @ Odpowiedz z cytatem

CZO�EM
Chcia�bym si� dowiedzie� czy macie jakie� do�wiadczenia z programami obs�uguj�cymi poczt� @, przede wszystkim zalezy mi na tym by posiada�y funkcj� wgl�du na serwer i wybrania tych wiadomo�ci, kt�re sa istotne i odrzucenia niepotrzebnych przed �ci�gnieciem zawarto�ci skrzynki na dysk.
Je�li tak by�bym wdzi�czny za info i podanie nazw oraz �r�de� sk�d mog� je �ciagn�c,

dzieki za pomoc
brejn[64]
Powr�t do g�ry
Zobacz profil autora Wy�lij prywatn� wiadomo�� Numer GG
DAD

Do��czy�: 05 Sty 2004
Sk�d: WNC - J�zefowska

PostWys�any: 13.04.2005 19:19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NO to moze sie wysil i napisz z jakim programem pracujesz... wtedy ci powiemy

Do��czy�: 28 Mar 2003
Sk�d: J�zefowska

PostWys�any: 13.04.2005 19:55:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie Mozilka rzondzi! A dokladnie Mozilla Thunderbird www.thunderbird.pl

Brejn po co ci wglad na serwer?
1. Mamy przecie sta�ke
2. Thunderbird automatycznie wywala spam i filtr ten jest samouczacy sie a ty mozesz wplywac na to co jest wywalane jako spam lub nie
3. Thunderbird posiada mozliwosc ustawienia filtrow w taki sposob ze mail od twojej dziewczyny bedzie ladowal w specjalnie dla niej przygotowanym katalogu i w dodatku zaznaczony na piekny czerwony kolor Wink

4. Juz troszke poza polemika z powyzszym pytaniem - thunderbird jest i pod winde i pod linuxa, a ja osobiscie mam go skonfigurowany tak, ze te same bazy poczty widze pod oboma systemami, wiec mam dostep do zachowanej poczty dokladnie tak jak chce.

PS> Jako przegladarke polecam oczywiscie Mozilla Firefox ( www.firefox.pl )
Powr�t do g�ry
brejn

PostWys�any: 14.04.2005 10:01:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

DAD napisa�:
NO to moze sie wysil i napisz z jakim programem pracujesz... wtedy ci powiemy

siema !
dotychczas u�ywa�em A�TLUK EKSPESA; zdecydowalem sie jednak na skakanie po serwerach, chcialbym miec wszystko pod reka wiec stad to pytanie

thx za odp.
Powr�t do g�ry
brejn

PostWys�any: 14.04.2005 10:04:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dolph napisa�:
Jak dla mnie Mozilka rzondzi! A dokladnie Mozilla Thunderbird www.thunderbird.pl

Brejn po co ci wglad na serwer?
1. Mamy przecie sta�ke
2. Thunderbird automatycznie wywala spam i filtr ten jest samouczacy sie a ty mozesz wplywac na to co jest wywalane jako spam lub nie
3. Thunderbird posiada mozliwosc ustawienia filtrow w taki sposob ze mail od twojej dziewczyny bedzie ladowal w specjalnie dla niej przygotowanym katalogu i w dodatku zaznaczony na piekny czerwony kolor Wink

4. Juz troszke poza polemika z powyzszym pytaniem - thunderbird jest i pod winde i pod linuxa, a ja osobiscie mam go skonfigurowany tak, ze te same bazy poczty widze pod oboma systemami, wiec mam dostep do zachowanej poczty dokladnie tak jak chce.

PS> Jako przegladarke polecam oczywiscie Mozilla Firefox ( www.firefox.pl )

dzieki za info - stalka nie stalka, otrzymuje KUP� @, kt�re niekoniecznie musza byc sciagane na hd, z czasem, mimo staran robi sie kaszana a kompaktowanie generalnie nic nie daje. Smile

thx za odp
Powr�t do g�ry
Lysy

Do��czy�: 17 Mar 2004

PostWys�any: 15.04.2005 13:51:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dolph napisa�:

Thunderbird jest spoko programem ale ma jedn� du�� wad�... nie ma mo�liwo�ci zablokowania swojego profilu tak �eby inni u�ytkownicy nie przegl�dali odebranych maili. To jest du�y feler szczeg�lnie jak kto� sobie tego nie �yczy przy u�ywaniu jednego kompa przez kilka os�b. Jak sam u�ywasz ... no problem.

Chyba, �e jest jaka� wtyczka do tego ... ale na razie nie znalaz�em. Wi�c w tej kwestii Outlook jest lepiej rozwi�zany.
Powr�t do g�ry
Zobacz profil autora Wy�lij prywatn� wiadomo��https://
Dolph

PostWys�any: 17.04.2005 20:08:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lysy napisa�:
Thunderbird jest spoko programem ale ma jedn� du�� wad�... nie ma mo�liwo�ci zablokowania swojego profilu tak �eby inni u�ytkownicy nie przegl�dali odebranych maili.

Jest taka mozliwosc. Nigdy mi to nie bylo potrzebne wiec tego nie szukalem specjalnie, ale wiem, ze napewno da sie to wymusic przez skasowanie swojego profilu zaraz po zainstalowaniu programu - pyta sie wtedy o utworzenie nowego profilu i mozna pozmieniac pare rzeczy.
Powr�t do g�ry
Lysy

PostWys�any: 21.04.2005 13:24:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dolph napisa�:
Jest taka mozliwosc. Nigdy mi to nie bylo potrzebne wiec tego nie szukalem specjalnie, ale wiem, ze napewno da sie to wymusic przez skasowanie swojego profilu zaraz po zainstalowaniu programu - pyta sie wtedy o utworzenie nowego profilu i mozna pozmieniac pare rzeczy.

Nie s�dzisz, �e zbyt skomplikowane? Za du�o kombinowania, a pewno�ci nie ma co do efektu. Ja troch� z tym walczy�em i sukces �aden. Dalej twierdz�, �e outlook lepiej ma to rozwi�zane.
Powr�t do g�ry
brejn

PostWys�any: 25.02.2006 19:51:15    Temat postu: Re: PROGRAMY POCZTOWE @ Odpowiedz z cytatem

w ko�cu uda�o mi znale�� bardzo dobry program, kt�ry obs�uguje nag��wki na serwerze i grupy mailingowe - �wietna sprawa, jeden klik i wszyscy wiedz� gdzie pijemy w weekend browar Smile

mo�ecie si� zapozna� z tym cacy na www.pmail.com

pozdrawiam
brejn
Powr�t do g�ry
Dolph

PostWys�any: 25.02.2006 20:11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tez znalazlem takie cu� i sie przesiadlem calkowicie. Nazywa sie to GMail Wink
Powr�t do g�ry
Lysy

PostWys�any: 05.04.2006 13:52:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie Gmail rulez ... z tym �e to nie jest strikte program pocztowy. Zwyk�e odbieranie poczty przez www ale fakt dobrze pomy�lane. R�wnie� korzystam. Jak kto� chce zaproszenie do Gmaila to pode�l�.
Powr�t do g�ry
Wy�wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Og�lne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach