FAQ     Szukaj     U�ytkownicy     Grupy    Rejestracja   Profil     Zaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo�ci     Zaloguj  

Playstation 2 slim
Id� do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Og�lne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat  
Autor Wiadomo��
neo

Do��czy�: 29 Mar 2003
Sk�d: Katowice - WNC - Jozefowska

PostWys�any: 11.09.2006 15:34:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja chcialem isc to wlasnie zalatwic w CN - autoryzacje MAC z PS2 - ale ten mi�y Pan z obslugi jakos nie wiedzial co do niego mowie Very Happy i powiedzial ze mam sobie za 2tyg. maila do comnetu napisac albo kupic u nich sieciowke USB Very Happy
Powr�t do g�ry
Zobacz profil autora Wy�lij prywatn� wiadomo��
nofasT

Do��czy�: 18 Mar 2003

PostWys�any: 21.09.2006 18:20:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla firmy dostarczajacej internet konsola PS2 to po prostu osobny komputer. Ma w�asna karte sieciow� i jest "widziana" jako osobna ko�c�wka maj�ca sw�j indywidualny MAC adres. Nie widz� powodu �eby rozr�nia� traktowanie PS2 od traktowania innych konc�wek nie-PCt�w. Oprocz zwyk�ych PC stacjonarnych pod��czalismy (zazwyczaj jako drugie niezale�ne ��cze): konsole, laptopy, telefony VOIP, palmtopy, drukarki z kartami sieciowymi.
Proponuj� takie rozwi�zanie:
Dopisujemy MAC adres konsoli, ona dostaje sw�j IP inny ni� Tw�j PC, dostaje internet 1024/256 ale abonament zmienia si� na Dwa Komputery czyli dro�eje o 14z�50gr.
Powr�t do g�ry
Zobacz profil autora Wy�lij prywatn� wiadomo��
Wy�wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Og�lne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id� do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do:  
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach