Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
Abazagorath

Do��czy�: 14 Cze 2005 Posty: 18 Sk�d: Katowie
|
Wys�any: 12.02.2007 16:58:05 Temat postu: Prosze o twardsze zasady... |
|
|
...j/w wnioskuj� o twardsze zasady na DC, pro�be motywuje tym �e wiele os�b przebywaj�cych na hubie ma udost�pnione jakie� 'pa�ci' poinstalowane (a to jak m�wi regulamin jest zabronione) po za tym rozmowa na dc zaczyna nabiera� nieporz�danego kierunku, gdy� zjawia sie tam co dzie� kilka os�b burz�cych harmonie. Nie musze chyba rozwija� tego w�tku bo ka�dy kto tam przesiaduje wie co sie dzieje. Przyczyny tego s� pewnie takie �e OP jak ju� sie zjawi ma wa�niejsze zaj�cie ni� patrzenie kto kogo obra�a -dla mnie osobi�cie jest to nie do pomy�lenia chod� i ja czasem wdam sie w g�upi� nie maj�c� celu dyspute. Mo�e trzeba rozpatrzy� problem bezkarno�ci na dc??? _________________ IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS LUCIFERI EXCELSI! |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
nofasT

Do��czy�: 18 Mar 2003 Posty: 121
|
Wys�any: 12.02.2007 18:01:59 Temat postu: |
|
|
My�le �e to zrozumiale, �e nawet jak OP s� na czacie to nie czytaj� wszystkiego co sie przewija. Je�li widzisz jakie� �amanie regulaminu lub zasad kulturalnego przebywania na DC zg�o� to na gor�co (wklej np na priva fragment z g�ownego czata o ktory Ci chodzi) Ja nie przebywam ca�y czas przy komputerze i nie czytam wszystkiego - niewiem jak inni operatorzy :D |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Abazagorath

|
Wys�any: 12.02.2007 20:05:32 Temat postu: |
|
|
...dla mnie to nie zrozumia�e. Jak juz widze OP-a to nie powiem, g�owe ludzie maj� je�eli chodzi o pomoca jak� kolwiek ale je�eli mieliby komu� zwr�ci� uwage za �amanie regulaminu to :/ A tak wog�le zastanawiam si� nad sensem bycia jakiego kolwiek op-a bo albo nikogo nie ma, albo jak juz s� to i tak s� AFK. _________________ IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS LUCIFERI EXCELSI! |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
maxen
Do��czy�: 22 Mar 2003 Posty: 440 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 13.02.2007 18:17:59 Temat postu: |
|
|
To ze ktos jest OP-em nie oznacza , ze jego obowiazkiem jest wyrzucanie ludzi z chat'a. Nie jestesmy OP-ami bo ktos nas wybral, tylko dlatego ze postawilismy tego hub'a. Rownie dobrze mozemy siedziec jako zwykli userzy, ale wtedy nie mamy dostepu do kilku przydatnych polecen.
Poza tym kickowanie zawsze wzbudza fale prostesow w stylu "czemu mnie skickowales, a jego nie.. on tez powinien dostac kicka..." . Ja nie mam zamiaru pozniej rozstzygac takie spory.
Jezeli niektorzy niepotrafia sie zachowac, dostana po prostu bana bez uprzedzenia i bedzie spokoj. Oczywiscie zablokowanie komus dostepu do naszego huba, nie blokuje dostepu do innych hubow. Musicie pamietac ze "Chat ComNet" jest to usluga, ktora jest oferowana gratis, wiec tak naprawde rownie dobrze mogloby go nie byc.
Wszedzie obowiazuja jakies zasady kultury, klocic mozecie sie spokojnie na priv'ie. Co najgorsze ,niektorzy swoim zachowaniem, tylko odstraszaja nowe osoby, wiec zamiast miec coraz wiecej uzytkownikow, niektorzy uciekaja.
Wiec od dzis, dla osob ktore karygodnie beda lamac regulamin, dostaja bana na dc (narazie czasowego, bez zadnego uprzedzenia). |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
YaroSK

Do��czy�: 10 Maj 2005 Posty: 101 Sk�d: Katowice
|
Wys�any: 14.02.2007 09:58:21 Temat postu: |
|
|
Do Pan�w Operator�w
Od bodaj�e 5 dni na naszym hubie non stop dochodzi do internetowych walk, poni�ania innych, obra�ania rodzin oraz naskakiwania przez dw�ch u�ytkownik�w na reszt� u�ytkownik�w, poniewa� maj� taki kaprys a reszta u�ytkownik�w musi z takimi lud�mi (?) siedzie�. Osoby, kt�re dziennie siedz� na DC wiedz� dok�adnie o kogo chodzi i ja mam tylko ma�� pro�b� do Operator�w. Prosz� lepiej reagowa� na pro�by u�ytkownik�w na DC, bo "przyj�e�" si� komu�, kto obra�a wszysthttps:// nic nie jest chyba wielkim wysi�kiem. Pozdrawiam
Osobisty Protest Przeciwko Netowym Chuliganom  _________________
 |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Abazagorath

|
Wys�any: 14.02.2007 11:24:49 Temat postu: |
|
|
Mia�em ju� tego nie komentowa� bo dosta�em juz odpowied�,
ale Mexen co to za aluzje? nie rozumiem? To My mamy sie dostosowywa� do tych kt�rzy do�anczaj� dopiero do sieci CN? I zachowywa� si� tak a�eby pozyska� nowego usera na dc?? .pozdro _________________ IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS LUCIFERI EXCELSI! |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
maxen
Do��czy�: 22 Mar 2003 Posty: 440 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 14.02.2007 13:58:15 Temat postu: |
|
|
Nie macie sie dostosowywac, ale czasami nowemu lepiej pomoc, niz go zniechecic. Zreszta jak napisalem chodzilo mi o osoby , ktore przesadzaja na dc'ku ze swoja "kultura", wiec chyba nie doczytales mojego posta do konca. No chyba, ze tez cos masz na sumieniu. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Abazagorath

|
Wys�any: 14.02.2007 15:24:15 Temat postu: |
|
|
...doczyta�em do ko�ca posta tylko pomy�la�em �e to aluzja pod moim adresem, czy s�uszna czy nie... abstrahuj�c. Jak jaki� nowy user prosi o pomoc natury technicznej to jest mu ona przewa�nie udzielona, natomiast jak jaki� nowu user na dzie� dobry pokazuje swoje pazurki to sam decyduje w jaki spos�b mamy go traktowa� * *  _________________ IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS LUCIFERI EXCELSI! |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
|